Interim woordvoering

Je kunt mij inhuren als interim woordvoerder, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschapsverlof van jullie persvoorlichter/woordvoerder. Of omdat jullie tijdelijk meer capaciteit nodig hebben op het gebied van woordvoering. Ik heb ervaring binnen de overheid, de zorg en de goede doelensector. Zoek je iemand voor de beantwoording van persvragen of omdat je behoefte hebt aan publiciteit rondom een bepaald project, dan kun je mij bellen. Dat geldt ook voor het leggen van nieuwe perscontacten, als je hulp nodig hebt bij het voorbereiden en begeleiden van een interview, het opstellen van een (proactief) persbeleid en het schrijven van persberichten. Staat jouw vraag hier niet bij en wil je van gedachten wisselen, bel mij gerust.

Ter vervanging van een uitgevallen collega heeft Annet gedurende een klein half jaar als persvoorlichter binnen het UMCG geacteerd. En dat is tijdens de coronacrisis geen sinecure. Veel thuiswerken gegeven de regels en de afstand Utrecht-Groningen. Desondanks heeft Annet zich binnen de kortste keren de brede en complexe materie van het UMCG eigen gemaakt en heeft ze dossiers met voortvarendheid opgepakt. Ze wist binnen no-time de juiste wegen te bewandelen binnen & buiten UMCG. Een stevige professional die het vak tot in de puntjes beheerst en tegelijkertijd als mens een prettige en waardevolle aanvulling op het team vormde. Ze steekt gevraagd en ongevraagd de handen uit de mouwen en heeft zo een waardevolle bijdrage geleverd. Kortom: zoek je (tijdelijk) een fijne en goede persvoorlichter: Bel Annet!

De lockdown was net van kracht toen Annet als interim-persvoorlichter bij WWF aan de slag ging. Een hele uitzonderlijke start omdat iedereen ineens vanuit huis werkte. Alles moest via Zoom, telefoon, mail en Whatsapp worden afgestemd. Ik heb enorm veel bewondering voor de manier waarop ze ‘op afstand’ met zo veel verschillende onderwerpen aan de slag is gegaan. Het was ook bijzonder dat we samen de allereerste ‘Zoom mediatraining’ bij WWF hebben georganiseerd. Annethad dit tot in de puntjes voorbereid. Ze is een gezellige collega, ze houdt van aanpakken en ze doet wat ze zegt. Als we weer eens een tijdelijke sr persvoorlichter nodig hebben dan weet ik wie ik moet bellen.